Hívás Térkép

Tartozékok

MANAGER BOX

Vezeték nélküli fűtés szabályzás Elnur Gabarron radiátorokhoz és hőtárolós fűtőtestekhez WIFI- keresztül a G Control System rendszeren keresztül.

A G Control Hub USB és a PM teljesítményvezérlő lehetővé teszi a fűtés Wifi-n keresztüli kezelését, valamint a fűtőelem hőmérséklet-beállításainak vezérlését az ELNUR GABARRON G Control System segítségével.

A WIFI fűtőberendezések beállításaiba integrálták a G Control System-et, az Ecombi Plus hőtárolós fűtőtestekkel és a interia elektromos radiátorokkal együtt, hogy internetkapcsolaton keresztül tetszőleges helyről elérhetővé és teljes körűen szabályozható legyen a fűtés. Ez a kapcsolat lehetővé teszi az összes funkció elérését és módosítását.

A PM teljesítménymérővel lehetőség nyílik a lakás- és fűtési prioritásokra lekötött maximális teljesítmény megállapítására az egyes berendezések között. Az energiafogyasztást ezután úgy szabályozzák, hogy az soha ne haladja meg ezt a kapacitást. Amikor a rendszer azt észleli, hogy a fogyasztás nagyon közel van a szerződéses teljesítményhez, vagy azt meghaladó mértékben, akkor a rendszer dönti el, hogy melyik fűtőelemet kapcsolja le automatikusan, attól függően, hogy mely fűtőberendezések kerültek előnybe.

Ez a vezérlés lehetővé teszi a felhasználó számára a hatékonyabb fogyasztás előnyeit, mivel valós időben méri le az egyes fűtőberendezéseket és a többi háztartási fogyasztást. Megakadályozza a kapacitás túllépését, így a felhasználó gondoskodhat arról, hogy a rögzített energiakapacitás a lehető legközelebb legyen a teljes fogyasztáshoz.

A hozzáférés az ingyenes Elnur Gabarron Wifi Control App alkalmazáson keresztül érhető el, amely Android és IOS rendszeren is elérhető.


Az Elnur Gabarron Wifi Control App csak az ELNUR GABARRON Interia radiátoraival, kazánjaival és hőtárolós kályháival működik, így számos funkciót élvezhet, és Hub-onként akár 31 berendezést is regisztrálhat és kezelhet, a Hubok számának korlátozása nélkül, ugyanahoz a fiókhoz regisztrálva az Elnur Gabarron Wifi Control alkalmazásban.

A Csomag tartalma: 

 

Bruttó ár: 88.490 ft

A szállítói áremelések, és nagyobb mértékű forintleértékelés esetén fenntartjuk a jogot az árváltozásra.
Frissítve: 2022.10.05.



Vissza